Over ons.

Esther & Niek – Founder & co-founder

Ongeveer twee jaar na hun eerste ontmoeting op de Koninklijke Militaire academie, stapten Esther en Niek Onnink in juli 2020 in het huwelijksbootje. Naast dezelfde werkgever (Defensie), deelden zij vooral een gezamenlijke interesse voor sport, gezondheid en voeding. Die passie heeft ertoe geleid dat zij besloten te trainen voor een volledige triathlon (IronMan) en zijn begonnen met een bootcamp club op de zaterdagochtend. Sindsdien werden zij steeds vaker gevraagd naar hun ‘geheime formule om extreem fit en gezond te zijn, maar toch een leven vol plezier en gezelligheid te behouden’.

 

Tot 2021 adviseerden Esther & Niek iedereen die ernaar vroeg, maar toen het aantal vragen bleef stijgen, besloot Esther dat het hoog tijd was om de strijd die bijna ieder mens voert met hun eigen gezondheid te beëindigen. Als gevolg van deze beslissing ontstond de Empowered filosofie en het gelijknamige bedrijf, waarvan Esther de oprichter en hoofdcoach is. Daarnaast volgde Esther als aanvulling op de jarenlange kennis en ervaring die zij al opdeden op het gebied van sport, gezondheid en voeding, de opleiding tot fitnesstrainer A en B. Niek staat sinds Esther’s beslissing naast zijn vrouw als co-founder en coach en steunt haar ‘in alles wat ze doet om de wereld een betere en gezondere plek te maken’.

 

Coaches

Empowered heeft naast Esther en Niek momenteel geen coaches in dienst. Steun jij onze missie & visie en wil jij helpen om de wereld te veranderen met onze filosofie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier of naar: info@feelempowered.nl.